Waarom een sourcing training?

Jouw medewerkers of collega's zullen voor, tijdens of na een (out)sourcing project nieuwe competenties moeten verwerven. Als je dit leerproces niet goed regisseert, lopen jouw business doelen gevaar. Jouw medewerkers kunnen ontevreden worden of raken gestrest omdat zij niet goed toegerust zijn voor hun nieuwe rol of taak. Of je afnemers en klanten ervaren daardoor een slechtere IT-dienstverlening.

Graag zie je dat jouw medewerkers en collega's die werkzaam zijn in verschillende teams of vanuit diverse sourcing disciplines (verkoop/inkoop, contractbeheer, levering, projectmanagement, architectuur) elkaar feilloos begrijpen en elkaar versterken in het sourcing vak. Ze zijn opgeleid tot sourcing specialist en hanteren dezelfde taal en begrippen. Sourcing specialisten zijn zelfstandig in staat om eventuele knelpunten in (out)sourcing te herkennen, te analyseren en zij plegen de juiste interventie om deze weg te nemen. Zij smeden sterke samenwerkingsverbanden tussen jouw klant, leverancier of sourcing partner.

Follon & Partners traint en leidt op, zodat jouw medewerkers tijdens en na een organisatieverandering over de juiste kennis, ervaring en inzichten beschikken. We hanteren wereldwijde sourcing standaarden en best practices, waaronder die van IAOP, SIAM en Vested.

Honderden sourcing professionals gingen je voor

Follon & Partners leidde al meer dan honderd professionals op tot Certified Outsourcing Specialist en zo'n tweehonderdvijftig SIAM-professionals. Onze sourcing trainingen worden gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van ruim een acht.

Mensen maken het verschil

Uniek aan onze trainers is dat zij brede praktijkervaring hebben in het vakgebied. Zij vertalen, beter dan wie dan ook, de theorie naar (uw) praktijk. Hier ligt onze kracht en uniciteit.

Geaccrediteerde Training en Examen organisatie

Om professionals te certificeren en examens te kunnen afnemen, is een accreditatie vereist van onze trainers en examinatoren. Follon & Partners is als zodanig geaccrediteerd door EXIN. We hebben zowel  de status als ATO (Accredited Training Organization) als AEO (Accredited Examination Organization).

Trainingsaanbod

Ons aanbod voor trainingen is uitsluitend gericht op het versterken van Sourcing en Regie competenties. De trainingen zijn in drie varianten beschikbaar: open inschrijving, in-company en zelfstudie. Hierbij vind je een kort overzicht van ons aanbod:

Cursisten aan het woord

“De training geeft mij heel veel meer inzicht in Regievoering over outsourcing en zal een positief effect hebben op mijn dagelijkse werkzaamheden”.

Zo evalueert een van de deelnemers de training Certified Outsourcing Specialist. Dit IT afdelingshoofd kreeg de verantwoordelijkheid om een groot deel van de IT uit te gaan besteden en om een regiefunctie in te richten. Dankzij onze training was hij optimaal voorbereid en is hij vol vertrouwen gestart met de voorbereidingen.

Een andere IT Manager over onze SIAM training: "De trainers brengen een goed mix van kennis en praktijkervaring. De training heeft een duidelijke opbouw, er is genoeg ruimte voor interactie en de gebruikte werkmethoden zijn uitstekend. De training heeft mijn verwachtingen overtroffen".

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een training of wil je overleggen over de mogelijkheden? E-mail ons op training@follon.nl of bel op +31 627881087

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief