Wij zijn Follon & Partners. Wij zorgen er voor dat je als manager of professional in de IT grip krijgt en behoudt op jouw leveranciers, klanten of partners. Zodat je niet langer worstelt maar vol vertrouwen sterke en duurzame samenwerkingsverbanden tussen organisaties smeedt.

Wij hebben al zo'n 17 jaar uitsluitend tevreden klanten, leidden meer dan 400 sourcing specialisten op en hebben alle relevante certificeringen en accreditaties in huis. Dankzij onze aangesloten partners en grote netwerk met sourcing professionals heb je altijd de juiste kwartiermaker, trainer, manager of adviseur voor jouw project.

Missie

We versterken en professionaliseren de onderlinge samenwerking tussen organisaties. Dit doen we als volgt:

  • We bewerkstelligen sterke, succesvolle en duurzame IT sourcing relaties en partnerships.
  • We helpen IT-professionals, die worstelen met (out)sourcing, om grip te krijgen op het gewenste resultaat.
  • Hoeksteen hiervoor is onderlinge samenwerking en vertrouwen en toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen.

Zo stellen wij organisaties en professionals in staat om zélf hiervan een succes te maken.

Waarom Follon & Partners?

Wij kennen de markt en hebben ervaring aan klant- én leverancierszijde. Wij verbeteren de relatie met jouw klant of leverancier vanaf beide kanten om deze samenwerking sterk én toekomstbestendig te maken. Regievoering, sourcing strategieën, contract- en leveranciersmanagement, service integratie en  service management hebben geen geheimen meer voor ons. Wij zijn en opereren onafhankelijk.

Patrick Follon En dat alles maakt ons uniek.

Patrick Follon - oprichter

"Opgeleid tot bioloog en computer wetenschapper heb ik altijd een bovenmatige interesse gehad voor complexe (eco-)systemen en informatie en communicatie technologie. Ik kreeg de kans om in de eerste helft van de jaren negentig als pionier de mogelijkheden van het toenmalige internet te verkennen. Dit sloot perfect aan bij mijn ambitie om leidinggevende en bestuurlijke functies te vervullen bij internet service providers van het eerste uur. Jarenlang heb ik in de frontlinie aan nieuwe internet-ontwikkelingen mogen werken en zodoende bijgedragen aan de verspreiding en toepassing van internet in Nederland.

In 2007 richtte ik het management adviesbureau Follon & Partners op en werd na een aantal opdrachten gegrepen door de problematiek en weerbarstige praktijk rond sourcing en outsourcing van IT. Ik besloot me daarin verder te specialiseren en inmiddels ben ik een veel gevraagd kwartiermaker met een unieke stijl: ik begeleid, train en coach organisaties om zelf succesvol te worden in IT sourcing. Ik doe dat in toenemende mate met de geassocieerde partners van Follon & Partners. Samen breiden we de activiteiten van Follon & Partners nog verder uit".

Lees meer >>>

Inschrijven voor onze nieuwsbrief