Wij zijn Follon & Partners. Wij zorgen er voor dat managers en professionals in de IT grip krijgen op sourcing, zodat zij niet langer worstelen maar vol vertrouwen aan succes bouwen.

Wij hebben al ruim tien jaar uitsluitend tevreden klanten, leidden meer dan 150 gecertificeerde outsourcingsspecialisten op en hebben alle relevante certificeringen in huis. Dankzij onze aangesloten partners en grote netwerk met sourcing professionals heeft u altijd de juiste kwartiermaker, trainer, manager of adviseur voor uw project.

Missie

Onze missie is om uitbestedingsrelaties volwassen te maken. Zo stellen wij organisaties en professionals in staat om zélf hiervan een succes te maken.

Wij kennen de markt en hebben ervaring aan klant- én leverancierszijde. Wij weten alles over regievoering, sourcing strategieën, contract- en leveranciersmanagement, service integratie en service management en data strategieën. Wij zijn onafhankelijk. Dat maakt ons uniek: wij verbeteren de relatie vanaf alle kanten om de samenwerking toekomstbestendig te maken.Patrick Follon

Patrick Follon - oprichter

"Opgeleid tot bioloog en computer wetenschapper heb ik altijd een bovenmatige interesse gehad voor complexe (eco-)systemen en informatie en communicatie technologie. Ik kreeg de kans om in de eerste helft van de jaren negentig als pionier de mogelijkheden van het toenmalige internet te verkennen. Dit sloot perfect aan bij mijn ambitie om leidinggevende en bestuurlijke functies te vervullen bij internet service providers van het eerste uur. Jarenlang heb ik in de frontlinie aan nieuwe internet-ontwikkelingen mogen werken en zodoende bijgedragen aan de verspreiding en toepassing van internet in Nederland.
In 2007 richtte ik het management adviesbureau Follon & Partners op en werd na een aantal opdrachten gegrepen door de problematiek en weerbarstige praktijk rond sourcing en outsourcing van IT. Ik besloot me daarin verder te specialiseren en inmiddels ben ik een veel gevraagd kwartiermaker met een unieke stijl: ik begeleid, train en coach organisaties om zelf succesvol te worden in IT outsourcing. Ik doe dat in toenemende mate met de geassocieerde partners van Follon & Partners. Samen met hen breiden we de activiteiten van Follon & Partners nog verder uit".

Lees meer >>>

Inschrijven voor onze nieuwsbrief