Waarom een sourcing coach?

Uitbesteding van IT diensten verloopt vol onzekerheden. Je weet dat er iets moet gebeuren en bij voorkeur zo snel mogelijk maar weet niet precies hoe. Je wilt snel en blijvend een stap verder. Je vraagt je bij de aangekondigde verandering af: “What is in it for me?”.

Je voelt je gestrest omdat je niet weet wat de verandering voor jou gaat betekenen. Waar organisaties veranderen, veranderen mensen, structuur en werkprocessen. Medewerkers krijgen een andere rol of functie. Als je eerlijk bent, overzie je helemaal niet of dit wel de kant is die je op wilt.

Je wilt je weer zeker voelen over jouw werk en de veranderingen die outsourcing met zich meebrengen. Je wil op korte termijn het gevoel hebben dat jouw invloed op het Outsourcing project maximaal is en wordt gehoord. Je neemt zo de regie in handen om jouw eigen, veranderende rol en die van jouw team te realiseren. Je pleegt daartoe de juiste interventie, op het juiste moment.

Soms voelt een verandering zwaar. Sommige mensen hebben wat steun in de rug nodig om krachtig aan hun nieuwe takenpakket of rol te beginnen. Dan is coachen naar zelfgekozen doelen de beste aanpak. Follon & Partners begeleidt hierin door individuele coaching, team coaching of intervisie bijeenkomsten. Wij merken vaak al na twee sessies een bijzonder resultaat bij mensen en teams: er is meer vertrouwen, betere samenwerking en leiderschap ontstaan.

Beroepscode

De coaching professionals van Follon & Partners onderschrijven de beroepscodes van de WABC (Worldwide Association of Business Coaches) en die van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Wil je overleggen over uw specifieke situatie?

Wil je weten wat coaching voor uw bedrijf, team(s) of medewerkers kan betekenen? E-mail ons op info@follon.nl of bel op +31 627881087

Inschrijven voor onze nieuwsbrief