Heb je grip op jouw uitbesteding?

Het woord 'outsourcing’ valt steeds vaker. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Maar als je heel eerlijk bent, heb je er wel eens slapeloze nachten van: Heb je alle competenties in huis? Kan je met de huidige bezetting en resources succesvol outsourcen?  Heb je zelf alles in huis om effectief de regie te voeren over of samen met jouw sourcing partner?

Er is een reële kans dat een IT uitbesteding mislukt. Er kan bijvoorbeeld weerstand ontstaan of een negatieve bedrijfscultuur en de continuïteit van jouw bedrijf kan zelfs in gevaar komen. Ook blijven praktische zaken vaak liggen. Niemand heeft daar schuld aan, het is een logisch gevolg van het ontbreken van een adequate regie.

Je wilt dat de verandering goed verloopt en dat de continuïteit van de dienstverlening aan jouw interne en externe klanten gewaarborgd blijft. Je wilt dat uitbesteder en leverancier werken naar hetzelfde doel en elkaars belangen versterken.

Versterken van jouw regiefunctie

Wij helpen je met onze interim-management services om grip te krijgen op outsourcing. De ervaren sourcing professionals van Follon & Partners kunnen jouw regiefunctie tijdelijk versterken. Zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau zijn onze kwartiermakers bewezen effectief in diverse rollen. Op de cruciale momenten en op de kritieke plekken heb je altijd de juiste regisseur tot je beschikking, waardoor je grip krijgt op het slagen van jouw IT outsourcing. Wij verzorgen IT-management, Contract- en Leveranciers-management, Inkoop en verkoop, Projectmanagement, Service (Delivery) Management, Service Integratie, Architectuur en Informatiemanagement. Op ad interim basis.

Ook kunnen we desgewenst de regie tijdelijk volledig van je overnemen. Hiervoor kan je uiteraard gebruikmaken van onze interim-management services.

Wilt je overleggen over jouw specifieke situatie?

Ben je nieuwsgierig naar onze visie op jouw specifieke situatie? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. E-mail ons op info@follon.nl of bel op +31 627881087

Inschrijven voor onze nieuwsbrief