Uitbesteding van IT is een behoorlijk ingrijpend traject, dat voor hoofdpijn kan zorgen. Het is vrijwel altijd complex, heeft een groot afbreukrisico en verandert het werk van alle betrokken medewerkers.

Jij weet dat. Jij begrijpt de enorme impact die outsourcing voor jouw afdeling en jouw medewerkers heeft en je bent je bewust van de complexiteit van een dergelijke organisatieverandering.

Maar de realiteit is echter weerbarstig. Als verantwoordelijk IT lijnmanager heb je het hoofd en de agenda al vol met ‘reguliere zaken’ en andere (interne) klanten, die je goed wenst te bedienen. Je vraagt je af of je wel voldoende tijd vrij kan maken om de IT uitbesteding goed te kunnen begeleiden. Zeker als het voor het eerst is dat je aan de vooravond staat van IT uitbesteding, wilt je geen risico nemen om in de vele valkuilen te stappen. Terwijl je juist voelt dat de risico’s zo groot zijn.

Je hebt een ervaren sourcing professional nodig die project- en programmamanagement services op zijn CV heeft staan.

In het ideale geval verloopt jouw uitbesteding soepel. Jouw business doelen worden behaald en het project loopt als een trein, ondanks de complexiteit. Je hebt immers een professional aan boord die een track record heeft van succesvol afgeronde, complexe veranderingstrajecten. Je voelt je ondersteund in alle opzichten en maakt zich geen zorgen over het slagen van jouw IT Outsourcing.

Onze project-, programma- en transitiemanagers coachen, trainen en managen in alle mogelijke fasen van IT uitbesteding, zodat de trein soepel in beweging komt of blijft. Wij zijn ervaren en betrokken en weten ons moeiteloos aan te passen aan jouw bedrijfscultuur.

Wil je overleggen over jouw specifieke situatie?

Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw situatie. Wil je vrijblijvend ons advies?  E-mail ons op info@follon.nl of bel op +31 627881087

Inschrijven voor onze nieuwsbrief