Outsourcing is een behoorlijk ingrijpend traject, dat voor hoofdpijn kan zorgen. Het is vrijwel altijd complex, heeft een groot afbreukrisico en verandert het werk van alle betrokken medewerkers.

U weet dat. U begrijpt de enorme impact die outsourcing voor uw afdeling en uw medewerkers heeft en u bent zich bewust van de complexiteit van een dergelijke organisatieverandering.

Maar de realiteit is echter weerbarstig. Als verantwoordelijk IT lijnmanager heeft u het hoofd en de agenda al vol met ‘reguliere zaken’ en andere (interne) klanten, die u goed wenst te bedienen. U vraagt zich af of u wel voldoende tijd vrij kan maken om de IT Outsourcing goed te kunnen begeleiden. Zeker als het voor het eerst is dat u aan de vooravond staat van IT Outsourcing, wilt u geen risico nemen om in de vele valkuilen te stappen. Terwijl u juist voelt dat de risico’s zo groot zijn.

U heeft een ervaren outsourcings-professional nodig die project- en programmamanagement services op zijn CV heeft staan.

In het ideale geval verloopt uw outsourcing soepel. Uw business doelen kunnen worden behaald en het project 'Outsourcing' loopt als een trein, ondanks de complexiteit. U heeft immers een professional aan boord die een track record heeft van succesvol afgeronde, complexe veranderingstrajecten. U voelt zich ondersteund in alle opzichten en maakt zich geen zorgen over het slagen van uw IT Outsourcing.

Onze project-, programma- en transitiemanagers coachen, trainen en managen in alle mogelijke fasen van IT Outsourcing zodat de trein soepel in beweging komt of blijft. Wij zijn ervaren en betrokken en weten ons moeiteloos aan te passen aan uw bedrijfscultuur.

Wilt u overleggen over uw specifieke situatie?

Wij zijn nieuwsgierig naar u en uw situatie. Wilt u vrijblijvend ons advies?  E-mail ons op info@follon.nl of bel op +31 627881087

Inschrijven voor onze nieuwsbrief