We kondigen met trots aan:

1 mei 2021 heeft Follon & Partners de accreditatie behaald voor de leergang Service Integration Manager. We zijn hiermee de eerste en – vooralsnog – enige organisatie wereldwijd die geaccrediteerd is op dit hoogste niveau van Service Integratie.

Accreditatie door EXIN

De accreditaties zijn afgegeven door EXIN. EXIN is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut. Een EXIN bewijs van accreditatie wordt wereldwijd erkend als de hoogste standaard in IT examens en trainingen. F&P heeft eerder dit jaar de status verworven van Accredited Training Organisation (ATO) én Accredited Examination Organization (AEO).

Wanneer heb ik Service Integratie nodig?

Veel organisaties ervaren het leveren van kwalitatief goede dienstverlening aan hun afnemers als een uitdaging. Vooral als onderdelen van deze dienstverlening worden uitbesteed aan meerdere leveranciers of partners. Sterke integratie van dienstonderdelen (service integratie) en het bevorderen van samenwerking tussen de diverse leveranciers is dan vereist.

Waarom wil ik Service Integration Manager worden?

Als Service Integratie Manager (SIM) speel je een cruciale rol in het borgen van effectieve en naadloze integratie van diensten en het succesvol leveren van (digitale) diensten heden ten dage. Meer en meer organisaties ontdekken de waarde van Service Integratie en de wereldwijde de-facto standaard SIAM. Hierdoor neemt de vraag naar Service Integratie professionals en managers sterk toe. De SIM is een spin in het web van de moderne organisatie, die het overzicht heeft over de vele interne en externe leveranciers. Je zorgt ervoor dat al deze partijen goed met elkaar samenwerken en de diensten end-to-end geleverd worden aan jouw klanten en eindgebruikers.

Hoe ziet het pad naar Service Integration Manager eruit?

In onderstaande figuur is de leergang Service Integration Manager weergegeven.

Leergang Service Integration Manager

Je start met diverse Foundation certificeringen en vervolgt dan met de SIAM Professional certificering. Maar de volgorde kan ook anders. Indien u al als SIAM Professional gecertificeerd bent, is de verbreding met het behalen van de Cloud Computing Foundation voldoende. De volledige specificaties en alternatieven vind je hier.

F&P is geaccrediteerd training- en examenorganisatie voor alle onderdelen van deze leergang.

Hoe word ik Service Integration Manager?

F&P begeleidt je gedurende de leergang. Het maakt niet uit of je net start met Service Integratie of dat je al gevorderd bent.  Indien je contact met ons opneemt, bespreken we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en ambities. Vertrouwelijk en vrijblijvend.

Wilt u meer informatie?

E-mail ons dan op training@follon.nl of bel op +31 627881087