Uitbreiding portfolio met trainingen en opleidingen

Amsterdam, 9 oktober 2013 – Follon & Partners breidt zijn portfolio uit met de trainingen  van Suerte Academy. Daartoe zijn Follon & Partners en Suerte Academy een partnership aangegaan. Een uitgebreid aanbod van trainingen in wereldwijde best practices en persoonlijke ontwikkeling komt hiermee beschikbaar voor alle klanten en relaties van Follon & Partners.

Follon & Partners implementeert duurzame, blijvende veranderingen bij haar klanten door toepassing van wereldwijde best practices. Tevens ondersteunt het professionals en managers om een stap te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Met het nieuwe aanbod van trainingen wordt de gerealiseerde verandering of persoonlijke ontwikkeling versneld en nog sterker geborgd.

Follon & Partners is bijzonder verheugd over de samenwerking met Suerte Academy. Patrick Follon, Managing Partner: “Een van onze doelstellingen is het verbreden van onze dienstverlening. De uitbreiding van ons aanbod met de trainingen van Suerte Academy vormt hierin een belangrijke pijler. De trainingen van Suerte Academy worden zeer hoog gewaardeerd vanwege hun hoge kwaliteit, examengarantie,  praktijkervaring van de trainers, en de persoonlijke en praktijkgerichte benadering. En dit tegen een sterk concurrerende prijs.”

Het trainingsaanbod betreft zowel technische vaardigheden als persoonlijke effectiviteit.
Een greep uit het aanbod van best practices: Project Management (Prince2, IPMA, PMI), Programma Management (MSP), Sourcing en IT Management (COBIT, Sourcing Governance), Architectuur (TOGAF, Cloud), Service Management (ITIL, ISO/IEC 2000), Testen (TMap), LEAN en Agile.
Het aanbod van trainingen voor persoonlijke ontwikkeling omvat effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, teamvorming, coachend leidinggeven, conflicthantering, beïnvloeding en het ontwikkelen van schrijf en presentatie vaardigheden.

Het volledige en actuele overzicht van trainingen vindt u op de website van Follon & Partners.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Follon & Partners via training@follon.nl