Deze disclaimer is van toepassing voor al de bezoekers en/of gebruikers van de Follon & Partners website

Intellectueel eigendomsrecht

Alle beelden, logo’s, teksten en andere content op deze site worden beschermd door het auteursrecht (tenzij anders vermeld). Reproductie en/of gebruik is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de rechthebbende. De maker ervan heeft het exclusieve recht de betreffende teksten, logo’s, ontwerpen en andere content te gebruiken, te verveelvoudigen en/of te exploiteren.

Aansprakelijkheid

Deze website wordt met veel zorg bijgehouden. Follon & Partners besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van deze website. Het kan echter voorkomen dat deze site op onderdelen verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is en/of foutieve informatie bevat, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken door een bericht te sturen aan info@follon.nl.

Beschikbaarheid

Deze website is permanent online beschikbaar, er kunnen zich mogelijk echter gevallen voordoen waarin de website tijdelijk niet beschikbaar is. Follon & Partners is niet verantwoordelijk voor schade opgelopen door het ontbreken van haar internetdiensten.

Privacy

Follon & Partners hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van gegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. De website gebruikt een SSL-certificaat voor de encryptie van gegevens en authenticatie van de website. U kunt zien of het SSL-certificaat actief is, doordat er een slotje wordt getoond in de adresbalk van uw internetbrowser. De website maakt geen gebruik van HTTP cookies.