EXIN Blockchain FoundationFollon & Partners heeft afgelopen maand deelgenomen aan de Blockchain pilot van EXIN. Exameninstituut EXIN brengt begin 2020 het nieuwe Blockchain certificeringsprogramma naar de markt. Naast het behalen van het Blockchain certificaat hebben we als Follon & Partners tevens de basis gelegd voor onze nieuwe adviesdienst omtrent Blockchain technologie.

Een blockchain is een systeem dat gebruikt kan worden om gegevens vast te leggen. Het bijzondere aan de blockchain is dat dit mogelijk is zonder centrale autoriteit waarbij het vervalsen van de vastgelegde gegevens niet mogelijk is door één centraal punt te corrumperen. Blockchain technologie ligt aan de basis van munteenheden voor cryptogeld zoals de bitcoin, maar er zijn ook vele andere toepassingen in gebruik of in onderzoek.

Wilt u ook weten wat Blockchain voor uw organisatie kan of gaat betekenen? Of wilt u als eerste gecertificeerd worden in Blockchain Foundation? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.