Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Het woord ‘outsourcing’ valt steeds vaker. U kunt er eigenlijk niet meer omheen. Maar als u heel eerlijk bent, heeft u er wel eens slapeloze nachten van: Heeft u alle competenties in huis? Kunt u met de huidige bezetting en resources succesvol outsourcen?  Heeft u zelf alles in huis om effectief de  regie te voeren over uw outsourcingspartner?

Er is een reëele kans dat een outsourcing mislukt. Er kan weerstand ontstaan, een negatieve bedrijfscultuur en de continuïteit van uw bedrijf kan zelfs in gevaar komen. Ook blijven praktische zaken vaak liggen. Niemand heeft daar schuld aan, het is een logisch gevolg van het ontbreken van een adequate regie.

U wilt dat de verandering goed verloopt en dat de continuïteit van de dienstverlening aan uw interne en externe klanten gewaarborgd blijft. U wilt dat uitbesteder en leverancier werken naar hetzelfde doel en elkaars belangen versterken.

Wij helpen u grip te krijgen op outsourcing. De ervaren outsourcing professionals van Follon & Partners kunnen uw regiefunctie tijdelijk versterken. Zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau zijn onze kwartiermakers bewezen effectief in diverse rollen. Op de cruciale momenten en op de kritieke plekken heeft u altijd de juiste regisseur, waardoor u grip krijgt op het slagen van uw IT outsourcing. Wij verzorgen IT-management, Contract- en Leveranciers-management, Projectmanagement, Service (Delivery) Management, Architectuur en Informatiemanagement op ad-interim basis.

Ook kunnen we de regie tijdelijk volledig van u overnemen.

Wilt u overleggen over uw specifieke situatie?

Bent u nieuwsgierig naar onze visie op uw casus? Wij denken graag vrijblijvend met u mee. E-mail ons op info@follon.nl of bel op +31 627881087