Netwerkorganisatie

Follon & Partners is een netwerkorganisatie. Het netwerk bestaat uit onafhankelijke partijen met wie kennis, ervaring, opdrachten, best practices en ‘next practices’ worden uitgewisseld. Daardoor kunnen onze klanten en opdrachtgevers rekenen op volwassen samenwerkingsrelaties.

Een aantal partners zijn partijen bij wie Follon & Partners is aangesloten of deel van uitmaakt. Zo maakt Patrick Follon deel uit van het bestuur van het IM-register en is hij aangesloten bij verschillende internationale beroepsorganisaties op het gebied van bijvoorbeeld contractmanagement en IT Governance.

Onze partners

Suerte Academy

Suerte is een internationale trainingsorganisatie met meer dan 15 jaar ervaring in opleiding en advisering op het gebied van strategie, governance, uitbesteding, project en service management. De trainingsaanpak kenmerkt zich door een zeer interactieve werkwijze.

Logo Suerte Academy

Benefit

Benefit, opgericht in 1997, is dé specialist voor tactische en strategische inkoopvraagstukken. Benefit heeft een footprint in vele sectoren: variërend van zakelijke dienstverlening tot productiebedrijven en alle denkbare overheid- en semioverheidsinstellingen.

logo-benefit

Platform Outsourcing Nederland (PON)

PON is dé onafhankelijke ontmoetingsplaats voor het ontwikkelen en delen van outsourcing deskundigheid. Het PON verbindt alle niveaus van vertegenwoordiging van belanghebbenden op het gebied van outsourcing binnen een betrouwbare, niet-commerciële omgeving.

logo-PON

IAOP

IAOP is de International Association of Outsourcing Professionals. Het is de wereldwijde professionele beroepsgroep voor organisaties en individuen die betrokken zijn bij outsourcing, offshoring of shared services.

Sourcing Exchange

Sourcing Exchange is een platform met als doel om sourcing professionals succesvol te maken in hun vakgebied. Het platform bestaat uit een leeromgeving, een toolbox en een marktplaats voor vaste en tijdelijke sourcing aanvragen.

sourcing exchange

IM-Register

Het IM-Register is hèt keurmerk voor de Interim Management branche. Het IM-Register maakt professionaliteit van Interim Management zichtbaar in al zijn facetten. Onafhankelijk, openbaar en onpartijdig.

IPMA-NL

IPMA Nederland maakt deel uit van International Project Management Association (IPMA). IPMA is de overkoepelende vereniging waar 42 nationale projectmanagementverenigingen in vertegenwoordigd zijn. IPMA zorgt er voor dat de landelijk behaalde certificaten internationaal erkend zijn en aan dezelfde standaards voldoen. IPMA richt zich onder andere op de ontwikkeling van inzichten over projectmanagement en wisselt deze uit.

BPUG

Vereniging Best Practice User Group, voorheen de PRINCE User Group. Legt de verbinding tussen de verschillende methodieken en u als gebruiker. PRINCE2 – Projectmanagement MSP – Programmamanagement MoP – Portfoliomanagement M_o_R – Risicomanagement MoV – Waardemanagement P3O – Project, Programme and Portfolio Offices

 

NOBCO

De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is de belangenorganisatie voor beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is. De NOBCO is de belangenbehartiger voor professionele coaches en mensen die het vak van arbeid gerelateerde coaching, zelfstandig, in bureau-verband of in hun organisatie beroepsmatig uitoefenen. De NOBCO houdt zich voornamelijk bezig met de professionalisering van het vakgebied van beroepscoaches.

 

ISACA

ISACA is een wereldwijde vereninging voor professionals in het vakgebied IT Governance. ISACA stimuleert de ontwikkeling en de toepassing van wereldwijd geaccepteerde en toonaangevende kennis en best practices voor informatie systemen en IT Governance.

IACCM

De International Association for Contract & Commercial Management (IACCM) is wereldwijd dé organisatie die de standaard zet en ontwikkelt op het gebied van Contractering, Contract Management en Relationship Management. Daarbij wordt uitgegaan van een integrale benadering van de twee vakgebieden Inkoop en Contract Management.

IACCM-Logo-web

NBCM

De NBCM is dé beroepsorganisatie voor contractmanagers – bij opdrachtgevers en bij leveranciers – en stelt zich de professionalisering van contractmanagement ten doel in alle sectoren.

logo-nbcm