Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wij zijn Follon & Partners. Wij zorgen er voor dat IT-professionals en managers grip krijgen op outsourcing, zodat zij niet langer worstelen maar vol vertrouwen aan succes bouwen.

Wij hebben al tien jaar uitsluitend tevreden klanten, leidden meer dan 100 gecertificeerde outsourcingsspecialisten op en hebben alle relevante certificeringen in huis. Dankzij ons grote netwerk met outsourcing professionals heeft u altijd de juiste kwartiermaker, trainer, manager of adviseur voor uw project.

Onze missie is om outsourcingsrelaties volwassen te maken. Zo stellen wij organisaties in staat om zélf een succes te maken van outsourcing.

Wij kennen de markt en hebben ervaring aan klant- én leverancierszijde. Wij zijn onafhankelijk. Dat maakt ons uniek: wij verbeteren de relatie vanaf alle kanten om de samenwerking toekomstbestendig te maken.

Patrick Follon - oprichter

"Opgeleid tot bioloog en computer wetenschapper heb ik altijd een bovenmatige interesse gehad voor complexe (eco-)systemen en technologie. Ik kreeg de kans om in de eerste helft van de jaren negentig als pionier de mogelijkheden van het toenmalige internet te verkennen. Dit sloot perfect aan bij mijn ambitie om leidinggevende en bestuurlijke functies te vervullen bij internet service providers van het eerste uur. In 2007 richtte ik het management adviesbureau Follon & Partners op en werd na een aantal opdrachten gegrepen door de problematiek en weerbarstige praktijk rond outsourcing van IT. Ik besloot me daarin verder te specialiseren en inmiddels ben ik een veel gevraagd kwartiermaker met een unieke stijl: ik begeleid, train en coach organisaties om zelf succesvol te worden in IT outsourcing."