Over ons

Follon & Partners is een netwerkorganisatie van onafhankelijke adviseurs. We adviseren organisaties en bedrijven om zich verder te ontwikkelen naar de professionele organisatie die het wil zijn. We maken gebruik van ‘best practices’ in management- en organisatieadvies, methodieken en ‘tools’ die wereldwijd beschikbaar zijn.

Een belangrijk deel van onze ervaring ligt bij de integratie tussen business en IT en bij outsourcing van IT-dienstverlening. We leren van iedere vraag die we van onze opdrachtgevers krijgen en zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van onze werkwijze.

Hoogwaardige oplossingen en verbeteringen

“Follon & Partners heb ik opgericht met als doel organisaties, teams en professionals door ‘best practices’ naar meer professionaliteit en een hoger kwaliteitsniveau te helpen ontwikkelen. Daarnaast begeleidt Follon & Partners ook zelfstandig werkende adviseurs naar een professioneel niveau,” zegt Patrick Follon. “We leren van elkaars ervaringen en verbreden en verdiepen ons kennisniveau. De filosofie daarachter is, dat hoogwaardige oplossingen en verbeteringen alleen door een combinatie van verschillende specialismen is te realiseren.”

“Ik ben een soort ‘kwartiermaker’ voor deze netwerkorganisatie voor sourcing en regie. Veel opdrachten liggen op het snijvlak van business en IT en outsourcing, zodat ik inmiddels over een breed spectrum aan kennis en ervaring op dat domein beschik. Ik wil graag mijn netwerkorganisatie uitbreiden en houd mij beschikbaar om andere professionals te leren kennen, die dezelfde waarden en gevoel voor kwaliteit erop nahouden als ik.”